DKF-sportdag en Chequeoverhandiging

Geplaatst door

Op zondag 15 november organiseerde de Dirk Kuyt Foundation (DKF) in samenwerking met sportbonden en –verenigingen een sportdag in het Topsportcentrum van Rotterdam. Dirk Kuyt en bekende (oud)topsporters/trainers zoals Bennie Wijnstekers (was begin jaren

’80 aanvoerder van het Nederlands voetbalelftal), Claudia Zwiers (was maar liefst 11x Nederlands judokampioen) en (oud-Feyenoorder) Robin Nelisse waren ook van de partij.

Tijdens de sportdag konden 120 deelnemers (kinderen en volwassenen) met een lichamelijke of verstandelijke beperking deelnemen aan allerlei clinics zoals: rolstoelbasketbal, floorball, voetbal en judo.

Willem Haak won tijdens ITVLE 2015 een loterij waardoor hij één van de gelukkige deelnemers was. Zoals op de foto te zien is heeft hij enorm genoten van deze dag!

Tijdens ITVLE 2015 zijn er allerlei acties georganiseerd om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor de DKF (Dirk Kuyt Foundation). Namens de organisatie van ITVLE hebben Arjan Rijpers en Wiebe de Kok de cheque van dik 1800 Euro aan Dirk Kuyt overhandigd. De organisatie van ITVLE heeft besloten om DKF ook in 2016 te ondersteunen. Iedereen die een bijdrage geleverd heeft tijdens ITVLE 2015 enorm (mede namens Dirk) bedankt!!

Groet,
De organisatie ITVLE 2016

Cheque 2015 DKF

Dirk en Willem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *