NAAM VOOR HET TOERNOOI “WATERCOMPANY ITVLE”

Geplaatst door

watercompany_logo_retina

We hebben een hoofdsponsor voor het toernooi, namelijk WATERCOMPANY. De naam Watercompany zal aan het toernooi verbonden worden, vanaf nu zal het toernooi “Watercompany ITVLE” gaan heten.

Watercompany is al meer dan 15 jaar toonaangevend in het ontzorgen van organisaties voor wat betreft gekoeld drinkwater voorzieningen. Sinds 2013 is daar een belangrijk aspect aan toegevoegd: ook een perfecte kop koffie kunnen klanten voortaan door ons laten verzorgen. Veel grote bedrijven, zorginstellingen, overheid en MKB’ers weten inmiddels de weg naar onze producten en diensten te vinden. Ze zijn vooral gecharmeerd van de kwaliteit, de hoge servicegraad en de wijze waarop we objectief adviseren. Er zijn vele typen waterkoelers. Watercompany heeft voor bedrijfszeker, gezond en duurzaam gebruiksgemak gekozen. Wij leveren daarom alleen systemen van het A-merk Waterlogic, die op de waterleiding zijn aangesloten. Geen gehannes met grote zware flessen of gedoe met voorraadbeheer, geen kunststof verpakkingsmateriaal en transporten maar wél de garantie van gezond, fris en gefilterd drinkwater. Dat kan met of zonder bubbeltje, indien gewenst gekoeld maar ook kokend heet, voor het maken van thee of soep. We spreken zelf altijd over het ontzorgen van klanten en leggen bij alles de nadruk op service en snelle opvolging. Daarom hebben we in heel Nederland servicemonteurs paraat, die binnen 24 uur ter plaatse kunnen zijn. Voor de consumentenmarkt zijn we bovendien leverancier van waterontharders waarmee je een huis ‘kalkvrij’ krijgt. Ook hier staan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal natuurlijk

Klik op het logo van Watercompany om naar de site te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *